Ons verhaal

 

Al meer dan 8 jaar feestversiering succes!

 

Makkelijkfeestje.nl is in 2010 gestart door Lenny van der Schuur – Mulder. Als moeder van jonge kinderen ben ik makkelijkfeestje.nl gestart om andere moeders en vaders te inspireren om makkelijk en snel een geweldig feest te organiseren voor hun kinderen.

Ons magazijn en kantoor zijn gevestigd in De Kiel in Drenthe. Het bedrijfspand staat op een recreatiepark dus naast elke dag een feestelijk gevoel hebben we ook elke dag een vakantiegevoel. Een heerlijke werkomgeving dus.

We hebben hier alle ruimte en proberen dan ook alle artikelen op voorraad te hebben. Mocht je meer willen bestellen dan onze voorraad en kunnen we dit voor je bestellen, vaak duurt dit maar enkele dagen.

In de jaren zijn we gegroeid van kinderfeestversiering naar versiering voor alle gelegenheden. We hebben de grootste 1e verjaardag collectie, thema feestjes voor kinderfeestjes, leeftijd versiering van 1 tot 100 jaar, feestversiering voor geboorte, trouwen, communie enz.

Na 8 jaar feest heb ik besloten te stoppen met makkelijkfeestje. Dankbaar voor de jaren dat ik mijn zoon heb kunnen zien opgroeien en we veel tijd samen hebben door kunnen brengen wil ik nu hij in het nieuwe schooljaar naar groep 5 gaat en 4 hele dagen naar school gaat op die dagen mijn beroep binnen het HR vakgebied weer oppakken. OP 20 juli zullen de deuren van makkelijkfeestje gaan sluiten. Daarna een heerlijke vakantie met mijn gezin en in september starten met die zoektocht naar een nieuwe droombaan.

 

Een feestelijke groet namens het Team van Makkelijkfeestje,

 

Lenny van der Schuur - Mulder