COMMUNIE VERSIERING

Communie versiering in mooi wit of in roze voor een meisje of blauw voor een jongen. De versiering is voor buiten en binnen te gebruiken.

COMMUNIE VERSIERING

Communie versiering kopen

Een speciale en bijzondere dag voor je kindje, de eerste communie. Voor deze speciale dag hebben we mooie comunie versiering die het voor je kindje nog feestelijker en bijzondere maakt. We hebben mooie witte versiering maar als je meer van kleur houdt hebben we ook blauw en roze. Uiteraard kan de de witte versiering ook combineren met effen kleuren.

Wat is Cummunie?

In de roomskatholieke kerk is er een viering voor kinderen om ze te laten weten dat ook zij binnen de kerk een plaats innemen. Eerst vindt de doop plaats om aan te geven dat je je kind wilt laten opgroeien in de traditie van de kerk. Voor ouders een belangrijk moment maar kinderen weten hier meestal niet meer van. Met de eerste communie wordt de herinnering aan Jezus gevierd. Cummunie betekent letterlijk: gemeenschap. Door te communie te gaan neem je deel aan de gemeenschap van Jezus en zijn kerk. Het is voor de kinderen de eerste keer dat ze feestelijk deel nemen aan deze laatste avondmaal van Jezus Christus.

Kinderen nemen deel aan catechesebijeenkomsten om ze voor te bereiden op hun eerste communie. Hierin worden thema's behandeld om ze nog bekender te maken met de kerk.

Traditie getrouw wordt na de speciale viering in de kerk ook thuis de eerste communie gevierd. Voor dit speciale feest hebben we mooie bijpassende communie versiering. Naast versiering ook uitnodigingen om de gasten een passende uitnodiging te sturen.

Het voorjaar is in volle gang als de eerste communie plaats vindt dus een mooi versiering tuin kan natuurlijk ook. Mooie witte tulle geeft al snel een feestelijke versiering aan de tuin.

Koop je communie versiering makkelijk, veilig en voordelig bij makkelijkfeestje.nl