Minions feestartikelen

Minions feestje? We hebben een ruime keuze aan Minions feestartikelen. De feestartikelen van de Minions zijn vrolijk van kleur en kinderen worden blij van het zien van de Minions. De minons feestartikelen zijn er in 3 verschillende feestartikelen

Minions feestartikelen

Minions feestartikelen bij makkelijkfeestje.

 

We hebben drie verschillende series Minions feestartikelen van de minions dus keuze genoeg. Neem een kijkje bij alle drie de Minions feestartikelen series en maak je keuze welke je het leukst vindt voor je Minons verjaardag.

Minions feestartikelen gele rand

Minions feestartikelen oranje

Minons feestartikelen geel

Voor elke minions fan zijn eigen Minions feestartikelen lijn.

We hebben diverse slingers, slingers voor door de kamer of hangdecoratie. Je kan deze mooi combineren met effen gele vlaggenlijnen. Tip: laat je kindje er een eigen minons slinger van maken door met een zwarte stift eenvoudig een minons op de gele vlaggen te tekenen.

Voor de tafel kan je kiezen uit 3 verschillende minions feestartikelen. Elke serie spreekt een ander aan, leuk om samen met je kindje de feestvoorbereidingen te doen en hem/haar zelf te laten kiezen welke het leukst is.

De Minons feestartikelen series zijn mooi te combineren met effen kleuren (blauw en oranje) maar natuurlijk het beste met geel. Gele vlaggenlijnen, slingers, bordjes, bekers en hapjes schalen. En wat niet mag ontbreken is een schaal bananen: bannanaaaaaaaa, daar zijn de minons gek op. :-)

Als je gasten weer naar huis gaan mogen ze een snoepzakje mee nemen, ook deze hebben we in onze minions feestartikelen lijn. Incl. leuke minions uitdeelcadeautjes.

Heel veel plezier met de voorbereidingen van het feestje, bestel de artikelen op tijd zodat je zeker weet dat je alles in huis hebt voor het feestje. Iets niet op voorraad? Wij bestellen elke week nieuwe artikelen ook voor jou kunnen we dan mee bestellen. Bel of mail ons daarvoor.

En je weet: voor Minions feestartikelen moet je bij makkelijkfeestje.nl zijn.