NAAMSLINGER

Persoonlijke naamslinger verjaardag of naamslinger voor de geboorte. Deze naamslinger kan je zelf maken. heel eenvoudig. Een naamslinger voor de verjaardag maakt het nog een groter feest. Een naamslinger voor de geboorte is erg persoonlijk. De naamsl...

NAAMSLINGER

Naamslinger

 

Maak eenvoudig een persoonlijke naamslinger. Bestel de letters, cijfers en tussenstukjes. Vergeet niet de splitpennen bij te bestellen om de naamslinger eenvoudig in elkaar te zetten. Wil je de naamslinger voor het raam hangen? Gebruik dan de zuignapjes, deze zijn apart bij te bestellen.

Tips voor het kopen van een naamslinger:

  • Koop niet alles in 1 kleur, bijvoorbeeld de naam en de tussenstukjes. Laat de naam eruit springen door deze een andere kleur te geven. Mooi combinatie is bijvoorbeeld roze met goud of zilveren sterren/vlinders. Of gekleurde letters met de taart of ballonnen tussenstukjes.
  • Zet tussen elke nieuw woord een tussen stukje in vorm van een ster, vlinder, kroon, enz. Maar ook een streepje is mogelijk.
  • Kies je voor het streepje dan zit in het midden een opening waar je zelf ook nog iets creatiefs kwijt kan of iets op kan plakken.
  • Zet aan het einde van je bestelling (bij de betaling) de tekst van de slinger. Wij leggen de slinger dan even voor je uit zodat hij klopt. Mocht je een letter zijn vergeten kunnen we die nog bijvoegen.
  • Vergeet de splitpennen niet mee te bestellen.
  • Bestel je de tekst met een leeftijd, bestel dan meteen voor de komende jaren ook de leeftijden mee, je past de slinger eenvoudig aan.
  • Naast de losse letters hebben we ook kant en klare setjes letters, je kan dan elke verjaardag de tekst aanpassen. Ook de naam kan je dan aanpassen.


Bij het afronden van je bestelling is er een leeg veld voor bijzonderheden. Noteer daar de tekst van de naamslinger zodat we voor je kunnen controleren dat deze correct besteld is.