Hoera 1 jaar jongen / meisje

Hoera 1 jaar, de 1e verjaardag is wel heel speciaal. Je baby wordt op de 1e verjaardag niet alleen 1 jaar maar ook een echter dreumes. Speciaal voor de 1e verjaardag hebben we de hoera 1 jaar versiering.

Hoera 1 jaar jongen / meisje

Hoera 1 jaar versiering

Hoera je kindje is bijna 1 jaar. Speciaal voor de verjaardag 1 jaar hebben we verschillende hoera 1 jaar versieringen. De feestartikelen voor de eerste 1 jaar hebben we in verschillende kleuren. Vrolijke diverse kleuren die voor een jongen en meisje kunnen.

Wordt jij ook zo vrolijk van gekleurde versiering? Je kindje kan deze kleuren ook goed zien en zal de versiering erg bijzonder vinden. Al die vrolijke ballonnen en slingers. Hang het s'avonds al op om je kindje de volgende dag te verrassen met een vrolijk versierde kamer.

Tips voor de eerste verjaardag:

* Je kindje slaapt vast nog in de middag, laat dat vooral ook doorgaan. Plan het bezoek ervoor of erna.

* Versier de avond voor het feestje zodat je op de feestdag alle tijd hebt om te genieten.

* Tijd om een traditie te starten in jullie gezin. We hebben mooie stoffen feestkroontjes, als je je kindje deze elk jaar opzet voor een mooie foto heb je al een mooie traditie. En wat is het speciaal als die mooie kroon na een jaar weer te voorschijn komt om hem alleen maar op die speciale dag te mogen dragen.

* Even oefenen met hiep hiep hoera (en dan de handjes omhoog, zo leuk)

* besteld voor de jarige een klein taartje waar de dreumes heerlijk mee mag knoeien. Indien je de hoera 1 jaar kinderstoel versiering bij ons besteld zit er een plastic zeiltje bij voor op de grond. Blijft je vloer ook netjes schoon.

* En vooral genieten van deze speciale dag. Je kindje heeft het nog niet echt heel goed door, dus lekker veel foto's maken om over enkele jaren samen te bekijken.

 

Veel plezier met het uitkiezen van de feestartikelen uit onze hoera 1 jaar versiering.