HOERA 1 jaar versiering

Hoera 1 jaar, eindelijk is het zover. Je baby is bijna 1 jaar. Tijd voor de eerste verjaardag. Onze hoera 1 jaar versiering is speciaal voor de versiering van die speciale eerste verjaardag. Wat zal men opkijken als ze je huis zo mooi versierd zien.

HOERA 1 jaar versiering

Hoera 1 jaar versiering

 

Nog even en dan vier je de eerste verjaardag van je baby. Niet te geloven dat het alweer 12 maanden geleden is dat je voor het eerst hebt kennis gemaakt met je baby. Voor het eerst je baby vasthouden en knuffelen. Ook alles even tellen natuurlijk, teentjes & vingertjes.

En dan nu na de heerlijke baby maanden ben je bezig om de eerste verjaardag te organiseren. Onze feestartikelen lijn van de serie: hoera 1 jaar kunnen je helpen om de eerste verjaardag tot een super dag te maken. Op alle feestartikelen staat een mooie 1.

 

Grootste eerste verjaardag feestartikelen assortiment van Nederland

Bij makkelijkfeestje koop je de grootste collectie versiering voor de eerste verjaardag. De feestartikelenlijn heet hoe toepasselijk: hoera 1 jaar

Eerst moet je de keuze maken in welke kleur je de eerste verjaardag wilt vieren. Kies je voor de gekleurde hoera 1 jaar verieringen of speciaal voor een jongen of meisje. Na deze keuze kan je gericht naar een feestlijn gaan kijken.

Om te beginnen heb je slingers nodig natuurlijk speciaal voor 1 jaar. We hebben verschillende vlaggenlijnen in kleur maar ook in roze en blauw. Naast slingers hebben we ook mooie hangdecoraties en ballonnen.

Wil je de eerste verjaardag versiering persoonlijker maken kies dan onze persoonijke ballonnen of naamslinger. De teksten kan je dan zelf aanpassen naar: Hoera Tim 1 jaar voor op de ballon of de slinger. Koop er direct de cijfers bij voor de komende jaren en je hebt voor de eerste jaren een speciale slinger. we hebben ook helium welke je er apart bij kan bestellen zodat je ballonnen voor de eerste verjaardag zwevend bij je aan komen.

Naast versiering voor 1 jaar hebben we ook alles voor het gebak en drinken. Borden, bekers, servetten allemaal met een mooie 1 jaar erop. Wil je het lekker makkelijk? Koop dan onze kant en klare feestpakketten van hoera 1 jaar.

Dan heb je de versiering van 1 jaar, tafel en drinken versiering en ook voor de hapjes hebben we mooi schalen in kleur.

Combineer de hoera 1 jaar versieringen met onze effen feestartikelen. Helemaal hip zijn nu de honingraat ballen, pom pom's en waaiers.

Als laatste, en niet onbelangrijk heb je uitnodigingen nodig. Wij hebben kant en klare uitnodigingen maar je kan ook een mooie foto maken met bijvoorbeeld al onze feestartikelen erbij van de lijn: hoera 1 jaar. Je kindje kan een grote 1 jaar ballon vast houden, mooie helium ballonnen op de achtergrond en/of het kroontje voor de eerste verjaardag.

Heel veel succes met het kiezen van de versiering voor deze speciale dag. Mocht je hulp nodig hebben, vragen over voorraden? Je mag ons altijd bellen of mailen info@makkelijkfeestje.nl en vergeet niet te genieten van die eerste verjaardag. En 1 tip, vraag iemand of deze de foto's die dag voor je wil maken. Wij waren zo druk met de verjaardag en onze zoon dat we bijna geen foto's hebben. Maar wel 1, als je kijkt bij de kinderstoel versiering hoera 1 jaar versiering jongen: dat is onze zoon!