GEBOORTE VERSIERING

Geboorte versiering om het huis van binnen en buiten te versieren. In mooie baby kleuren met diverse afbeeldingen, modern, traditioneel, voor iedere stijl is er wel een geboorte versieringslijn.

GEBOORTE VERSIERING

Geboorte versiering: Neem een kijkje bij onze geboorte versieringslijnen. Mooie artikelen die in kleur bij elkaar passen. De vlaggenlijnen zijn van plastic en dus ook geschikt voor buiten. Net als de tuinborden, afzetlinten en ballonnen. Ook vlaggen en spandoeken kunnen buiten worden opgehangen. Bij een aantal versieringen is het zelfs mogelijk de naam van het kindje erop te zetten. Voor binnen hebben we slingers, deurborden, tulle voor mooi strikken en natuurlijk ook ballonnen.

De geboorte versiering is mooi te combineren met de babyshower artikelen. Ook leuk voor het maken van een bedankje voor het kraambezoek. Natuurlijk is de versiering ook mooi te combineren met effen baby kleuren, baby roze en baby blauw. Hou met de versiering rekening met wat de aanstaande papa en mama mooi vinden.

Persoonlijke geboorte versiering

Nog leuker is het natuurlijk als de naam van het kindje op de geboorte versiering staat. Neem dan een kijkje bij onze naamslingers. Daar kan je kiezen uit voetjes of een ooievaar als tussen stukjes en natuurlijk roze of blauwe letters. Ook op de ballonnen, vlaggen en spandoeken kan de naam van het kindje geschreven worden. De persoonlijke versiering kan ook worden gebuikt in de kinderkamer. Tevens vullen wij ballonnen met helium en kunnen we ook de naam van het kindje op de ballon drukken.

Kraamcadeau

Ook voor een mooi kraam cadeau kan je een kijkje nemen op onze site.

Spoed? voor 12 uur gekocht en betaald is dezelfde avond al in huis, ook op zaterdag. Altijd handig als het kindje iets vroeger is dan gedacht, kan je dezelfde avond de versiering al ophangen.

Koop je geboorte versiering snel, veilig en makkelijk bij makkelijkfeestje.nl