• Lage verzendkosten
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Niet goed? Geld terug!
  • Vragen? 0591-546777 of app: 06-21669556
  • Betalen met Ideal, creditcard of achteraf
Geen producten gevonden...
Flagleft Flagright

5 tips voor een Sofia het prinsesje verjaardagsfeestje

5 tips voor een Sofia het prinsesje verjaardagsfeestje

5 tips voor een magisch verjaardagsfeestje met Sofia het Prinsesje.

Sofia het Prinsesje is een geweldig thema voor een verjaardagsfeestje voor de eerste jaren. Elk meisje wil zich een Prinsesje voelen en Sofia het Prinsesje is staat garant voor een magisch feestje waar elk meisje van droomt.

Dan komen we al bij feest tip 1:
Koop voor alle kinderen die op het feestje komen een kroontje met toverstaf zodat ook zij zich een prinsesje voelen tijdens het feestje.

sofia het prinsesje kroontje


Feesttip 2:
Bij makkelijkfeestje.nl hebben we de grootste collectie aan feestartikelen van Sofia het Prinsesje in Nederland. Maak een mooie combinatie met effen artikelen Zoals paarse en roze honingraat ballen, deze honeycombs zijn helemaal een trent. Natuurlijk zijn er ook effen vlaggenlijnen, slingers en ballonnen.Feesttip 3:
Een grote poster van Sofia het Prinsesje. Deze poster bestaat uit 5 delen die je ook los van elkaar kunt gebruiken. De Sofia het Prinsesje poster staat mooi achter een snoeptafel of aan de muur. Ideaal om de prinsesjes die vandaag in training zijn voor de poster te zetten voor een magische verjaardagsfoto.
poster sofia het prinsesje

sofia het prinsesje ballon
Feesttip 4:
Voor de aankleding van het feesje kan je makkelijk gebruik maken van folie ballonnen die je huis & tuin omtoveren tot een magische omgeving. Er zijn grote folie ballonnen van Sofia het Prinsesje. Deze ballonnen kun je laten vullen met Helium maar zelf opblazen met lucht is erg eenvoudig door een groot rietje of een ballonnenpomp. Dan zweeft hij natuurlijk niet maar je kan Sofia wel neerzetten of even met plakband vast maken aan de achterzijde. Welk prinsesje wil dat nou niet op haar feestje? Dat Sofia het prinsesje op haar feestje komt.
Feesttip 5:
Versier de kamer / tuin alvast op je gemak in de avond als je prinsesje in bed ligt. De volgende dag heb je het al druk met alle laatste zaken te regelen en hoe leuk is het als je prinsesje uit haar bed komt in een kamer veriert met Sofia het prinsesje slingers en Sofia het prinsesje ballonnen?

Heel veel succes met het oraniseren van dit magische feest. Wij hebben hier 5 tips maar natuurlijk zijn er nog meer, wil je die met ons delen? Of heb je een Sofia het prinsesje feestje gehad en wil je de foto's met ons delen? Dat zou super leuk zijn: info@makkelijkfeestje.nl en je ontvangt van ons een gratis verzenden bon voor je volgende bestelling. Natuurlijk moeten de feestartikelen van Sofia het Prinsesje op de foto dan wel gekocht zijn bij www.makkelijkfeestje.nl

Een feestelijke groet,

Lenny van der Schuur
Eigenaar www.makkelijkfeestje.nl Reacties

  1. Jennifer de Smalen Jennifer de Smalen

    Mijn dochtertje Nikki is helemaal weg van Sofia het Prinsesje en was dan ook heeeeeel blij toen ze op haar 4e verjaardag naar beneden kwam en al die mooie slingers en ballonnen zag hangen! Zij is 19 mei jarig geweest, maar haar grote helium ballon hangt nog steeds op haar kamertje te pronken! Snelle verzending ook, want ja,,,,helaas is haar moeder altijd nogal laat met dit soort dingen regelen, maar gelukkig kwam het allemaal op tijd aan dankzij Makkelijk Feestje. Bedankt!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
iDEAL MasterCard Visa Bank transfer Maestro Bancontact / Mister Cash Pin Cash Belfius
| Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media