Babyshower versiering neutraal

Op zoek naar babyshower versiering? Wij hebben een grote collectie babyshower versiering om een super leuke babyshower jongen te organiseren. Woon je in de buurt? Dan ben je ook welkom om de babyshower jongen versiering in het echt te bekijken.

Babyshower versiering neutraal

Ga je een babyshower organiseren? Wij hebben een grote collectie babyshower versieringen. Snel en makkelijk in huis via onze webwinkel. Het is zelfs mogelijk om het dezelfde dag te ontvangen. Ook op zaterdag.

Naast originele babyshower artikelen hebben we ook vele effen versieringen. De combinatie met de babyshower artikelen maakt het super leuk.

Babyshower tips

Een babyshower organiseer je voor iemand die binnenkort een baby krijgt. Weet je het geslacht nog niet? Kies dan voor een neutrale babyshower in de kleuren groen, paars of rood. Leg een mooie babyshower loper bij de deur met ballonnen. Binnen kan je het leuk versieren met slingers en een leuke snoeptafel met vrolijke aankleding van speentjes, flesjes, baby's e.d. Zet mooi cupcakes op de cupcake standaard en serveer het drinken in mooie glazen van het thema. Er zijn ook bordjes, servetten en tafelkleden.

Mooie versiering zijn ook lichtroze tulle en lichtblauwe tulle, maak er mooie strikken van voor aan stoelen en ballonnen.

Belangrijk onderdeel van een babyshower zijn de spelletjes. Bij makkelijkfeestje hebben we al verschillende spelletjes kant en klaar. Ook leuk is om het geslacht, naam, gewicht e.d. te voorspellen en alles mee te geven in een leuk doosje voor na de bevalling. Wie zat er het dichtsbij?

Maak het feestje niet te lang, de gastvrouw is tenslotten wel hoog zwanger en kan wel wat rust gebruiken.  

Heb je vragen over onze artikelen? De levertijd? Of is iets uitverkocht? Bel of mail ons dan even en je ontvangt zo snel mogelijk bericht op werkdagen.

Bestel je babyshower versiering op tijd zodat je al een dag van te voren kunt versieren.