Babyshower versiering

Op zoek naar babyshower versiering? wij hebben babyshower versiering jongen, babyshower meisje en baby shower neutrale versiering. De neutrale babyshower versiering kan je voor kiezen indien je nog niet weet of het een jongen of meisje gaat worden.

Babyshower versiering

Babyshower versiering: Ook in Nederland is het een gewoonte geworden om voor de geboorte een babyshower te organiseren. Weet je het geslacht al voor de babyshower die je gaat organiseren? Kijk dan bij de babyshower jongen versiering of babyshower meisjeversiering. Is het geslacht nog een grote verrassing? Neem dan een kijkje bij de neutrale babyshower versiering.

Een babyshower organiseer je voor je vriendin. Je kunt een zaaltje huren of bij je zelf geven over in overleg met de partner gewoon bij je vriendin thuis. Het is de bedoeling dat het een verrassing is maar niet iedereen houdt ervan, hou daar rekening mee en doe het dan gewoon in overleg. 

Babyshower spelletjes

Op de babyshower nodig je andere vriendinnen, buren, ouders en famlie uit. De zwangere wordt heerlijk in de watten gelegd, krijgt leuke cadeaus en je kunt samen spelletjes doen ter voorbereiding op de baby. Bijvoorbeeld naam spelletjes, wie verwisselt het snelst een luier, dillemas e.d. 

Herinneringen

Tijdens de babyshower is het leuk om herinneringen te maken voor later. Een boekje waar iedereen iets liefs in schrijft, het geslacht gokt of de naam. Versieren van een rompertje, een luiertaart maken. 

Voorraad

De babyshower versiering hebben we op voorraad, je bestelling is dan ook in 1 tot 2 dagen bij je thuis. Voor 12 uur besteld op een werkdag is de volgende dag in huis. 

We hebben een grote collectie babyshower versieringen maar mocht je nog iets missen of een vraag hebben over een artikel dan mag je ons altijd een bellen of mailen.

Heel veel plezier met het organiseren van de babyshower en het decoreren met de Babyshower versiering