Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Eerste verjaardag versiering -1 jaar versiering meisje (p 2.)

Eerste verjaardag versiering -1 jaar versiering meisje (p 2.)

€14,86 €11,98
1 op voorraad
eerste verjaardag versiering - 1 jaar versiering. 4 delig compleet pakket voor de versiering van het eerste feestje. Artikelen hebben een mooie glans en hologram. Premium kwaliteit. 1 vlaggenlijn met 11 vlaggen (ca. 4m), 6 ballonnen, banner en een folie b
Wij zijn definitief gesloten. Bestellen is niet meer mogelijk.
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
De online feest & kado winkel.
 • Nu 20% korting / code / zomer2018
  Persoonlijke klantenservice
 • GRATIS VERZENDEN vanaf € 15,00 NL en € 25,00 BE
  Verzenden al vanaf € 3,95
 • Bestel nu, 20 juli sluit deze webwinkel!!
  In de winkel met pin of contant. De pin accepteert ook een creditcard
 • 0591-546777 OF APP 06-21669556
  7 dagen in de week bereikbaar
Beschrijving

1 jaar versiering pakket meisje.

4 delig compleet pakket voor de versiering van het eerste feestje. Artikelen hebben een mooie glans en hologram. Premium kwaliteit. 1 vlaggenlijn met 11 vlaggen (ca. 4m), 6 ballonnen, banner en een folie ballon (leeg).

De kwaliteit van deze 1 jaar versiering artikelen is echt super mooi, stevig met een mooie glans. Bestel een tankje helium mee voor het vullen van de ballonnen zodat deze mooi zweven. Maar je kunt ze ook goed vullen met lucht, de folie ballon met een rietje vullen. Het rietje steek je door de vulopening en dan blaas je op het rietje, met een ballonnen pomp gaat het ook makkelijk. Zet de ballon dan ergens neer of plak hem op het raam enz. met dubbel zijdig tape.

Je kunt de folie ballon 1 jaar versiering ook door ons laten vullen, deze blijft ca. 1 week mooi zweven. De latex ballonnen kunnen we niet voor je vullen (of je moet deze bij op de dag van het feestje bij ons ophalen) omdat deze maar een aantal uren zweven). Wil je de folie ballon 1 jaar versiering gevuld ontvangen? Bestel dan 1x de helium vulling mee en wij vullen deze voor je. Zet in de bijzonderheden van je bestelling wanneer je het pakket wilt ontvangen. Tip: laat je 1 jaar versiering artikelen 2 dagen van te voren leveren, er kan altijd iets mis gaan bij de pakket bezorger zodat er een dag vertraging komt en de ballon blijft wel een week mooi.

Dit pakket 1 jaar versiering pakket kan door de brievenbus worden bezorgd.

Koop je 1 jaar versiering in 1 pakket, makkelijk en goedkoop.